wetswinkel Rijssen-Holten

Indien u in Rijssen-Holten of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Rijssen-Holte is sinds 2001 een gemeente gevormd uit de gemeenten Rijssen en Holten. De gemeente ligt op de grens van Salland en Twente. De meest bijzondere bezienswaardigheid is toch wel de Holterberg in het nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Andere bezienswaardigheden in de gemeente zijn het Havezate De Oosterhof met Rijssens Museum en de Schilkerk.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rijssen-Holten zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Rijssen-Holten

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Rijssen-Holten, of in Almelo, Deventer, Raalte, Wierden of andere plaatsen rondom Rijssen-Holten. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.