wetswinkel Voorburg

Indien u in Voorburg of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Voorburg is een plaats met ongeveer 40.000 inwoners gelegen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Er zijn meerdere bezienswaardigheden in de stad te vinden, waaronder het Huygensmuseum, Martinuskerk en het stadsmuseum. In het Historisch Centrum kan er gezellig worden gewinkeld in het cultuur - en historie rijke winkelcentrum.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Voorburg zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

wetswinkel Voorburg

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Voorburg, of in Leidschendam, Voorschoten, Den Haag, Leidschenveen of andere plaatsen rondom Voorburg. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. Wilt u meer weten over de diensten van de rechtsagent, dan kun u ons contactformulier invullen, voor het direct maken van een afspraak kunt u bellen naar 0900 4000 000.