Juridisch advies en ondersteuning !

088 - 66 87 567

08:00 uur - 22:00 uur

Nieuw! Video consult/advies met een ervaren jurist. In heel Nederland eenvoudig per e-mail, geen software of apparatuur vereist. Bezoek op locatie indien nodig. Belafspraak mag ook.

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

wetswinkel Wieringen

Indien u in Wieringen of omgeving op zoek bent naar rechtshulp of meer specifiek een wetswinkel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Tot 1924 was Wieringen een eiland dat ten opzichte van het omringende gebied er uitsteekt met zijn aparte landschap. Zo zijn er veel kronkelende weggetjes te vinden. Vanwege de ligging aan het Amstelmeer, zijn er volop watersportmogelijkheden. Op sommige plekken op het voormalige eiland zijn er nog zwerfkeien en tuinwallen te vinden. Wieringen beschikt ook over een bijzonder provinciaal monument: een oude wierdijk uit de 16e eeuw.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Wieringen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een wetswinkel nodig heeft.

Wij verlenen deskundige rechtshulp met de laagdrempeligheid van een wetswinkel. Indien u een juridisch probleem heeft, kunt u een Rechtsagent inschakelen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is.U zou ons een professionele wetswinkel kunnen noemen. Wij geven niet louter advies bij kleine zaken, maar u krijgt een deskundige jurist met voldoende ervaring die uw zaak volledig behandeld.

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

wetswinkel Wieringen

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een wetswinkel zoekt in Wieringen, of in Den Oever, Julianadorp, Den Helder, Medemblik, of andere plaatsen rondom Wieringen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.