Juridisch advies of een afspraak?

0900 - 4000 000

Elke werkdag van 9:00 - 19:00 | 70 cpm

Juridisch Bureau Poortugaal

Indien u in Poortugaal of omgeving op zoek bent naar een juridisch loket en u geen recht heeft op een toevoeging (pro deo advocaat) dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Poortugaal is een dorp met 9500 inwoners en bevindt zich in de gemeente Albrandswaard. De stad bezit een metrostation, een TBS kliniek en het Delta Psychiatrisch Centrum.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Poortugaal zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Als u problemen heeftop juridisch gebied, kunt u naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies en/of ondersteuning. Naast een goede service bieden wij in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijk aanpak waarbij we bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Poortugaal

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Poortugaal en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Poortugaal, of in Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje of andere plaatsen rondom Poortugaal. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons
contactformulier invullen.