Mr. P.H. Ter Mors

Mr. P.H. Ter Mors

Mr. P.H. Ter Mors heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in de juridische praktijk. Deze ervaring heeft hij opgedaan na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht.

De heer Ter Mors staat zowel particulieren als bedrijven bij in een breed scala van onderwerpen in privaatrecht en in bestuursrecht, hij voert procedures bij de Kantonrechter en bij de bestuursrechter en hij is inzetbaar als geschillenbeslechter.

De heer Ter mors is een denker en een analyticus en tevens een verbindend en dienstverlenend mens. Zijn werkhouding is “hands-on” en pragmatisch maar wel goed doordacht. Hij is Analytisch en empathisch sterk en heeft zeer goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift. Hij werkt accuraat, georganiseerd en kan goed motiveren en overtuigen. Deze eigenschappen maken hem ook tot een goede geschillenbeslechter.

De heer Ter Mors heeft langjarige ervaring als bedrijfsjurist en is zeer deskundig in arbeidsrecht, Algemene Voorwaarden, in- en verkoopcontracten, huur bedrijfsruimte, vennootschapsrecht en incasso’s.

Naast bovenstaande privaatrechtelijke ervaring, is hij ook een deskundige bij bestuursrechtelijke aangelegenheden. De heer Ter Mors heeft geruime tijd gewerkt bij verschillende lagere overheden. Hij heeft verschillende gemeenten bijgestaan in bestuursrechtelijke procedures, omtrent vergunningen, handhaving, WOB etc.

Mr. P.H. kan u derhalve bij de onderstaande werkterreinen uitstekend van dienst zijn.

Ondersteunde rechtsgebieden

Particulieren

Bedrijven

Neem contact op