Beoordelingen

Voor het beoordelen van onze diensten werken wij samen met The Feedback Company, zij staan garant voor de echtheid van onze beoordelingen verifiëren elke beoordeling die geplaatst word. Bekijk al onze beoordelingen hieronder of lees ze op de website van The Feedback Company.

9.7 / 10

Kocak

2023-01-26

Duidelijk advies.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Woelders

2023-01-25

Alles is keurig afgehandeld en netjes uitgelegd.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Boenders

2023-01-24

Ik ben ondanks de korte tijd die ik had, tijdig en zeer goed geholpen.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Konsman

2023-01-24

Goede adviezen, snelle reacties en naar alle tevredenheid afgehandeld.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Steenbeek

2023-01-24

Het is van A tot Z vlekkenloos gelopen en naar tevredenheid opgelost.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Hopman

2023-01-24

Goed geholpen.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

De Rechtsagent

2023-01-23

Vreselijk!! Facturen stromen binnen, geen fysiek contact, geen telefonisch contact, alle contact via de mail. Al €6,530,67 aan facturen en moet €100, 00 pm betalen van mijn uitkering. Wordt niet geadviseerd, advocaat doet alles op eigen houtje, telefonisch consult was kort en koste mij €108,90 ongeachte de duur van het consult. Denk dat de advocaat alleen uit is op geld, en niet om mij bij te staan in mijn zaak. Heb aangegeven dat ik het gedrag en de handelswijze van de advocaat zeer vreemd vind en ongeloofwaardig. Mij werd gezegd dart dit normaal is dat de ene advocaat wel (fysiek) contact heeft met de client, en de ander alleen via mail. Heb het gesprek opgenomen aangezien het anders mijn woord tegen dat van hen is. En nu weer een mail ontvangen met vragen die allang beantwoord zijn, maar die ik wéér met beantwoorden. Krijg sterk de indruk dat de advocaat mijn stukken niet leest, mijn stukken kwijt is of raakt en mijn stukken zeker niet leest. Want dit gevoel roept deze advocaat bij mij op, en ook bij mijn zoon die dit ook zeer vreemd vind eerst betalen voor het werk wat de advocaat verzet waar ik geen zicht op heb, hij kan voor alles wel een factuur sturen maar hoe bewijs hij dat hij daadwekelijk bezig is met mijn zaak? Ik heb er totaal geen zicht op en heb er ook geen vertrouwen in wat je wel moet hebben tussen advocaat client. Hierna kan ik direct door naar GGZ instelling, die man bezorgd mij een hoop stress en zorgt dat ik in de financiele problemen zit. Het enige wat mij al maanden dwars zit is waarom ik zoveel facturen krijg toegestuurd, zelfs eentje van €2,40, waarom de advocaat zich niet fysiek laat zien, waarom er geen telefonisch contact is tussen ons, waarom ik alle documenten via de mail moest sturen, en dat ik niet mijn dossier kon afgeven op hun kantoor, maar vooral waarom de advocaat voor ALLES een factuur stuurt, wat en waarom berekent hij allemaal? Echt voor iedere mail die hij mij stuurt krijg ik een factuur, en ik moet maar vertrouwen dat het rechtsgeldig is om mij een factuur te sturen, mijn geloof hierin is onder het vriespunt. Vul zijn zakken er alleen maar mee, en ik slaap straks onder een brug met zoon. Heel frustrerend, ongeloofwaardig, vermoeiend, en zeer stressvol!

Beveelt u de rechtsagent aan? Nee

Maijs

2023-01-18

Er werd snel gereageerd. Tevens was het prettig dat er een gesprek per videocall kon plaatsvinden.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Horstman

2023-01-13

Duidelijk verhelderend gesprek.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Overkleeft

2023-01-11

Communicatie ging snel.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Ndaw

2023-01-02

Erg fijn dat ik zo snel geholpen wordt.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Utermohlen

2022-11-30

Duidelijk.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Boesten

2022-11-28

Goed gegaan. Ze hebben een net geformuleerde brief verzonden naar de werkgever.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Ghay

2022-11-28

Zeer meewerkend. Oog voor de client

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Van Den Bosch

2022-11-23

Goed gehandeld. Blij dat ik de hulp had gevraagd, want het had mij zelf niet gelukt.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Van Tilburg

2022-11-23

Goed bevallen, snelle dienstverlening

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Rechtsagent

2022-11-20

Sturen continu alleen maar rekeningen letterlijk voor alles. Vaak kloppen die niet eens. Na mijn 1ste gesprek begon het ditect al gelijk met, we sturen een contract en een rekening. Het draait dus bij hun alleen maar om geld, maar echt goede juridisch kennis hebben ze niet. Alleen voor het op stellen van een brief naar de tegenpartij hebben ze bij mij 3 keer over moeten doen om een correcte brief te schrijven. En wel 3 keer een rekening sturen. Ik zou hun totaal niet aan bevelen.

Beveelt u de rechtsagent aan? Nee

Reactie van de Rechtsagent:
Wij staan open voor constructieve kritiek ten behoeve van verbetering, echter dit lijkt meer op een manier om schade te veroorzaken. ... Wij bieden onze diensten aan voor lagere tarieven, maar we kunnen het natuurlijk niet gratis doen. Het is zeer merkwaardig dat ik in uw e-mails kan lezen dat u dankbaar was ten opzichte van onze dienstverlening en er geen klacht openstaat. maar nu wel deze review schrijft. Indien dit uw manier is om nog enige genoegdoening te verkrijgen ten opzichte van uw wederpartij, dan hoop ik dat u inziet, dat dit niet de juiste weg is. ... Mocht er echt iets zijn wat volgens u niet correct is gegaan, geef dit alstublieft aan (klacht@rechtsagent.nl), zodat we kunnen kijken naar een oplossing. Wij hebben het niet verdient om te worden uitgemaakt voor mensen, waarvoor geld de enige drijfveer is.

De Rechtsagent

2022-09-18

Doordat ik problemen op mijn werk had, heb ik hulp gezocht bij de Rechtsagent. Ik ben erg goed geholpen en ik voelde me echt gesteund. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van deze mensen. De zaak was snel en naar tevredenheid afgerond. Top!

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Reactie van de Rechtsagent:
Dank u voor uw review.

Steffens

2022-07-29

Het gesprek was snel geregeld. Heldere uitleg en toelichting. Vertrouwen dat slepende zaak tot oplossing zal komen.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Bruggen

2022-06-10

Goed inlevingsvermogen, wij voelen ons begrepen, duidelijk advies.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Michel

2022-06-10

Duidelijk advies

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Van der Geest

2022-05-18

Handig dat gesprek per videobellen kan en met twee personen.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

van Gessel Service Management Consultancy

2022-05-18

In één rechtspositie en te volgen traject duidelijk

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

zerrouki

2022-05-11

Duidelijk. Stelt vragen om de rechtspositie te achterhalen.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Stubert

2022-05-03

Kort en duidelijk advies en plan van aanpak.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

A. Plugge

2022-04-04

Snel contact gemaakt en deskundig gereageerd

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Marije

2022-03-27

Na het maken van een afspraak, werd mij gevraagd al wat informatie op te sturen. In het consult heb ik het geschil op mijn werk toegelicht. Dhr Wagenmaker stelde aanvullende vragen en kon heel duidelijk aangeven wat mijn positie was. Ik kreeg ook advies over wat een redelijke uitkomst zou zijn bij een schikking. Deze informatie heeft mij geholpen bij het zetten van vervolgstappen. Meer advies bleek gelukkig niet nodig. Inmiddels heb ik een redelijke schikking kunnen treffen.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Frenken

2022-03-25

Heel fijn dat het via videochat kan en verhelderend advies.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Van der Zwaag

2022-03-23

Duidelijk gesprek.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja

Velthuis

2022-03-16

Prettig gesproken, indruk dat Rechtsagent goed voor ons aan de slag kan.

Beveelt u de rechtsagent aan? Ja