juridisch advies Bergen op Zoom

Indien u in Bergen op Zoom of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bergen op zoom is gevestigd in het uiterste Westelijke deel van Noord-Brabant op de grens met België. Het is een stad waar veel monumenten te vinden zijn die het bekijken waard zijn, waaronder het stadspaleis het Markiezenhof en de onze lieve vrouw van Louderskerk.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bergen op zoom zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot aan een eventuele gerechtelijke procedure.
juridisch advies Bergen op Zoom
Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Bergen op Zoom, Baarle-Nassau, Breda, Gilze en Rijen, Oosterhout,, Roosendaal of andere plaatsen rondom Bergen op Zoom. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie..

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.