juridisch advies Bernheze

Indien u in Bernheze of omgeving op zoek bent naar een gespecialiseerde advocaat of een goed en betaalbaar alternatief, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bernheze is een groene gemeente gekenmerkt door veel landschappelijk en stedelijk groen. Met dit doel is de gemeente ook bezig met de ontwikkeling van de Ecologische Verbindingszone Bedafsche Bergen en Heeswijksche bossen. Bernheze beschikt over een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden in het natuurgebied De Maalhorst of de verschillende historische monumenten die het landelijke karakter aan de gemeente geven: boerderijen, kerken en historische buitenplaatsen.

Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische dienstverlening / juridisch advies tevens een bekend fenomeen in Bernheze zal worden.

Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Pas wanneer een advocaat verplicht wordt u doorverwezen naar een aangesloten advocaat. Op deze manier krijgt u ook in Bernheze of omgeving juridische hulp / juridisch advies voor een lagere prijs, zonder dat de kwaliteit van deze hulp daaronder leidt.


juridisch advies BernhezeWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Bernheze, of in Veghel,
's Hertogenbosch, Uden, Boxtel, St. Oedenrode of andere plaatsen rondom Bernheze. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900 4000 000 of laat eerst via ons contactformulier kosteloos beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.