juridisch advies Enkhuizen

Indien u in Enkhuizen of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Enkhuizen staat wegens haar verleden van haringvisserij bekend als 'de Haringstad'. Naast de haringse lekkernijen komen toeisten ook af op de waterrecreatiemogelijkheden waarin de stad voorziet. Naast de traditionele jaarlijkse lappenmarkt, wordt elke mei het Jazzfestival Enkhuizen georganiseerd waar gedurende drie dagen verschillende internationale jazzartiesten optreden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Enkhuizen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies EnkhuizenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Enkhuizen, of in Hoorn, Hoogkarspel, Den Helder of andere plaatsen rondom Enkhuizen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.