juridisch advies Geldermalsen

Indien u in Geldermalsen of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De centrale ligging van de gemeente Geldermalsen in de West-Betuwe geeft de gemeente een groen karakter. Dwars door de gemeente loopt het riviertje de Linge. Het meest westelijke deel van de gemeente Geldermalsen en daarmee tegelijkertijd een groot deel van het Lingegebied vallen binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Waarvoor het oude watergemaal en de waaiersluizen een icoon zijn. In de gemeente zijn veel kerken en molens te zien, evenals een oud landgoed in Deil.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Geldermalsen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot aan een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies Geldermalsen

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Geldermalsen, of in Culemborg, Gorinchem, Tiel, Zaltbommel of andere plaatsen rondom Geldermalsen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.