juridisch advies Gilze en Rijen

Indien u in Gilze en Rijen of omgeving op zoek bent naar een gespecialiseerde advocaat of een goed en betaalbaar alternatief, dan bent u bij ons aan het goede adres.
Het meest kenmerkend aan Gilze en Rijen is de vliegbasis Gilze-Rijen van de Koninklijke Luchtmacht die er al ligt sinds 1910. De vliegbasis is de thuisbasis van het Defensie Helikopter Commando (DHC) en gastheer voor de Explosieven Opruimings Dienst (EOD) en het Vliegveiligheids Oefen en Test Centrum (VOTC)en is een van de grote werkgevers in de gemeente. Daarnaast biedt de centrale ligging tussen Breda en Tilburg vele mogelijkheden tot recreatie en cultuur.

Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische dienstverlening / juridisch advies tevens een bekend fenomeen in Gilze en Rijen zal worden.

Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Pas wanneer een advocaat verplicht wordt u doorverwezen naar een aangesloten advocaat. Op deze manier krijgt u ook in Gilze en Rijen of omgeving juridische hulp / juridisch advies voor een lagere prijs, zonder dat de kwaliteit van deze hulp daaronder leidt.
juridisch advies Gilze en Rijen
Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Gilze Rijen, of in Breda, Oosterhout, Tilburg, of andere plaatsen rondom Gilze Rijen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900 4000 000 of laat eerst via ons contactformulier kosteloos beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.