juridisch advies Haaksbergen

Indien u in Haaksbergen of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Haaksbergen in een gemeente met bijna 25.000 inwoners in het zuiden van Twente. De gemeente die zich ook wel de ster van Twente noemt, heeft veel natuurschoon en bezienswaardigheden. Het museum Buurtspoorweg of de Oosterdorper watermolen zijn hier een voorbeeld van. Er is verder een kinderboerderij en een zwembad te vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Haaksbergen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies HaaksbergenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Haaksbergen, of in Enschede, Hengelo, Zwolle, Groenloo of andere plaatsen rondom Haaksbergen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.