juridisch advies Heemstede

Indien u in Heemstede of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heemstede is vanwege de centrale ligging een ideaal startpunt voor fietstochten. De zee, bossen en steden als Amsterdam en Haarlem vindt u dichtbij. Voorts telt Heemstede bijna 100 rijksmonumenten, waaronder kastelen en buitenplaatsen. Dit maakt het een geschikte plaats voor een gezellig en leerzam dagje uit.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Heemstede zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies HeemstedeWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Heemstede, of in Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, Waterland of andere plaatsen rondom Heemstede. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.