juridisch advies Kampen

Indien u in Kampen of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kampen is een plaats en gemeente, gelegen aan de monding van de IJssel in de provincie Overijssel. De stad heeft een rijke cultuurhistorie met vele historische monumenten en bezienswaardigheden. Ook op het gebied van natuur is er genoeg te beleven in Kampen. Er zijn ook diverse musea te vinden, waaronder het stadsmuseum en het Iconenmuseum Kampen en twee molens. De stad is ook goed te bereiken via het water en heeft dan ook meerdere havens waar met de boot kan worden aangemeerd.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Kampen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies KampenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Kampen, of in Zwolle, Dronten, Swifterband of andere plaatsen rondom Kampen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de provincie en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.