juridisch advies Leidschendam

Indien u in Leidschendam of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Leidschendam is een plaats in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het dorp is kenmerkend door haar sluisjes en de vestiging van het Libanon-Tribunaal in het oude AIVD hoofdkantoor. Er ook een golfbaan te vinden en verschillende sportvereningen waaronder een zwem - en surfvereninging.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Leidschendam zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies LeidschendamWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Leidschendam, of in Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Den Haag of andere plaatsen rondom Leidschendam. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.