juridisch advies Neder-Betuwe

Indien u in Neder-Betuwe of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neder-Betuwe heeft een prachtig rivierlandschap met mooie vergezichten, kronkelende dijken en monumenten, dat zich bij uitstek prima leent voor fietsen, wandelen en struinen. In het noorden vormt de rivier de Rijn de grens, in het zuiden de rivier de Waal. Het beschikt over uitstekende binnensport- en buitensportaccommodaties. Daarnaast stimuleert de gemeente muziek en andere kunst in verschillende galerieën en musea.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Neder-Betuwe zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot aan een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies Neder-Betuwe

Wij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Neder-Betuwe, of in Ochten, Druten, Lienden, Zetten of andere plaatsen rondom Neder-Betuwe. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.