juridisch advies Oosterhout

Indien u in Oosterhout of omgeving op zoek bent naar een gespecialiseerde advocaat of een goed en betaalbaar alternatief, dan bent u bij ons aan het goede adres.

De gemeente Oosterhout is na de Tweede Wereldoorlog uitgegroeid tot een industrierijke gemeente met grote bedrijven zoals Jamin (snoep en ijs), Excelsior (ijzeren buizen), Schriek (peperkoek) en De Volt. Belangrijke monumenten nauw verweven met de geschiedenis van Oosterhout zijn de slotjes Huize Limburg, Brakenstein en Beveren aan de Ridderstraat, het zowel typische als fraaie brinkplein de Heuvel met veel voorname patriciërshuizen rondom, verschillende kerken en de ruïne (Slotbossetoren) van wat eens het trotse kasteel van Willem van Duvenvoorde was.

Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische dienstverlening / juridisch advies tevens een bekend fenomeen in Oosterhout zal worden.

Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Pas wanneer een advocaat verplicht wordt u doorverwezen naar een aangesloten advocaat. Op deze manier krijgt u ook in Oosterhoutof omgeving juridische hulp / juridisch advies voor een lagere prijs, zonder dat de kwaliteit van deze hulp daaronder leidt.

juridisch advies OosterhoutWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Oosterhout of in Breda, Made, Raamsdonkveer, Dongen of andere plaatsen rondom de Oosterhout. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900 4000 000 of laat eerst via ons contactformulier kosteloos beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.