juridisch advies Oss

Indien u in Oss of omgeving op zoek bent naar een gespecialiseerde advocaat of een goed en betaalbaar alternatief, dan bent u bij ons aan het goede adres.

De gemeente Oss staat het meest bekend om de Bende van Oss die in de jaren '30 van de vorige eeuw wereldwijd de pers haalde. In de jaren 1934 en 1935 lukte het de marechaussee om zo'n 300 misdrijven op te lossen waar de bende van Oss bij betrokken was. In totaal waren er 155 verdachten bij betrokken. Ook heeft Oss een bijzonder sluizensysteem dat deels stamt uit 1936, een stuw en een vispassage die erg ingenieus zijn.

Wij hopen dat De Rechtsagent op het gebied van juridische dienstverlening / juridisch advies tevens een bekend fenomeen in Oss zal worden.

Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Pas wanneer een advocaat verplicht wordt u doorverwezen naar een aangesloten advocaat. Op deze manier krijgt u ook in Ossof omgeving juridische hulp / juridisch advies voor een lagere prijs, zonder dat de kwaliteit van deze hulp daaronder leidt.

juridisch advies OssWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Oss, of in Heesch, Berghem, Geffen, Nuland of andere plaatsen rondom Oss. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wilt u direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900 4000 000 of laat eerst via ons contactformulier kosteloos beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.