juridisch advies Ouder-Amstel

Indien u in Ouder-Amstel of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tussen Amstelveen en Amsterdam is de gemeente Ouder-Amstel te vinden. Ouder-Amstel is het deel van Amstelland aan de rechteroever van de Amstel. Hier vormt de bebouwing een harmonisch geheel ondanks het feit dat de bebouwing gevarieerd is. Het dorpsgezicht is beschermd zodat alle gebouwen en bezienswaardigheden een ensemble vormen en de totaliteit wordt behouden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Ouder-Amstel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies Ouder-AmstelWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Ouder- Amstel, of in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Abcoude of andere plaatsen rondom Ouder-Amstel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.