Juridisch advies of een afspraak?

0900 - 4000 000

Elke werkdag van 9:00 - 19:00 | 70 cpm

Wij komen in geheel Nederland voor het eerste consult/advies aan huis of bedrijf

  • Bespreek uw geschil in uw eigen omgeving
  • Persoonlijk contact met een ervaren jurist
  • Direct informatie over uw rechtspositie
  • Vaste prijs ongeacht de duur van het advies/consult
  • Redelijke tarieven bij  vervolgondersteuning

Beoordeling van ons eerste consult aan huis of bedrijf

Bij een WWB uitkering en/of WSNP kunnen wij u niet verder helpen.

Laat kosteloos beoordelen of wij u kunnen helpen:

 
 
 
 
 
 

juridisch advies Oudewater

Indien u in Oudewater of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Oudewater is een kleine stad en gemeente gelegen in het groene hart en is het oudste stadje van de regio. Er zijn veels bezienswaardigheden te vinden in de gemeente, maar liefst 128 gemeentelijke monumenten en 141 rijksmonumenten, maar één van de meest in het oog springende bezienswaardigheden is toch wel De Heksenwaag. Verder is zijn het Touwmuseum en het Kraaiennest ook echte trekpleisters.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oudewater zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies OudewaterWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Oudewater, of in Woerden, IJsselstein, Montfoort, Lopik of andere plaatsen rondom Oudewater. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.