juridisch advies Puttershoek

Indien u in Puttershoek of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Puttershoek is een dorp gelegen aan de oude Maas en is tegenwoordig vooral bekend om haar grote discotheek Alcazar. Andere bezienswaardigheden zijn het oude postkantoor 't Springende Peerd en Korenmolen De Lelie. Er zijn ook meerdere sportverenigingen te vinden in het dorp, waaronder een IJs- en Skeelerclub.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Puttershoek zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies PuttershoekWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Puttershoek, of in Heinenoord, 's Gravendeel, Strijen, of andere plaatsen rondom Puttershoek. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.