juridisch advies Reeuwijk-Brug

Indien u in Reeuwijk-Brug of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Reeuwijk-Brug is een dorp gelegen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt ten noorden van Gouda en ten westen van de Reeuwijkse plassen. Het dorp met 7770 inwoners is de belangrijkste kern van de voormalige gemeente Reeuwijk. Reeuwijk-Brug ligt ingeklemd tussen de A12 en de Reeuwijkse Plassen. Het dorp wordt doorsneden door de Breevaart. In het zuiden is het vastgegroeid aan Gouda. In het noorden grenst het aan recreatiegebied De Reeuwijkse Hout. In het zuiden van het dorp, tegen Gouda aan, bevindt zich bedrijventerrein Zoutman, waar het grootste deel van de bedrijvigheid zich bevindt.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Reeuwijk-Brug zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies Reeuwijk-BrugWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Reeuwijk-Brug, of in Gouda, Driebruggen, Waddinxveen, Boskoop of andere plaatsen rondom Reeuwijk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.