juridisch advies Rijssen-Holten

Indien u in Rijssen-Holten of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Rijssen-Holte is sinds 2001 een gemeente gevormd uit de gemeenten Rijssen en Holten. De gemeente ligt op de grens van Salland en Twente. De meest bijzondere bezienswaardigheid is toch wel de Holterberg in het nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Andere bezienswaardigheden in de gemeente zijn het Havezate De Oosterhof met Rijssens Museum en de Schilkerk.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Rijssen-Holte zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies Rijssen-HoltenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Rijssen-Holten, of in Almelo, Deventer, Raalte, Wierden of andere plaatsen rondom Rijssen-Holten. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.