juridisch advies Sliedrecht

Indien u in Sliedrecht of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sliedrecht staat vooral bekend om haar baggerbedrijven die van oorsprong uit de stad komen.
Er zijn ook twee musea te vinden in de stad: Het Nationaal Baggermuseum en het Sliedrechtsmuseum. Een woonboulevard en diverse sport- en recreatie mogelijkheden behoren ook tot het aanbod van de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Sliedrecht zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot aen met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies SliedrechtWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Sliedrecht, of in Dordrecht, Alblasserdam, Ridderkerk of andere plaatsen rondom Sliedrecht. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.