juridisch advies Vlaardingen

Indien u in Vlaardingen of omgeving op zoek bent naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gelegen aan de Nieuwe Maas is Vlaardingen toch wel echt bekend als een Haringstad, ondanks dat de visserij al jaren verdwenen is uit de stad. Verder is de stad bekend om haar jaarlijkse uitreiking van de Geuzenpenning. De stad had een groeikern moeten worden, maar dat is het niet geworden. Wel is de stad nu een forensenstad van Rotterdam.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Vlaardingen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u juridische advies nodig heeft.

Wij geven deskundig juridisch advies en kunnen u desgewenst verder ondersteunen. Een Rechtsagent is een ervaren en deskundig jurist die u voor een lager tarief bijstaat, dan in de advocatuur gebruikelijk is. Net als bij een advocatenkantoor staan wij u bij vanaf advies tot en met een eventuele gerechtelijke procedure.

juridisch advies VlaardingenWij komen desgewenst bij u aan huis of bedrijf, zodat u het geschil in uw eigen omgeving kunt bespreken.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u juridisch advies zoekt in Vlaardingen, of in Schiedam, Rozenburg, Hoek van Holland, Maassluis, of andere plaatsen rondom Vlaardingen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

Wij hebben een aantal wijzen om uw juridische geschil aan ons voor te leggen. U kunt bellen naar 0900 4000 000 en u kunt kosteloos via ons contactformulier laten beoordelen in hoeverre wij u verder kunnen helpen.