Juridisch Bureau Bennebroek

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Bennebroek en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Bennebroek was voormalig een zelfstandige gemeente, maar maakt sinds 1 januari 2009 onderdeel uit van de gemeente Bloemendaal. Het plaatsje staat voornamelijk bekende om de Linnaeushof; een recreatiepark dat ook wel Europa's grootste speeltuin wordt genoemd.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bennebroek zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Bennebroek

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Bennebroek en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Bennebroek, Bloemendaal, Den Helder, Edam - Volendam, Enkhuizen, Purmerend of andere plaatsen rondom Bennebroek. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is, dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.

U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.