Juridisch bureau Bergen

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Bergen en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Het dorpje Bergen is onder toeristen populair vanwege de vele stranden en badplaatsen die zich langs de Noorzeekust bevinden. Omdat vele vooraanstaande kunstenaars in het dorpje hebben gewoond, zijn er in Bergen regelmatig kunstmarkten en vinden er jaarlijks verschillen muziekfestivals plaats.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bergen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Bergen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Bergen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Bergen, Bloemendaal, Den Helder, Diemen, Edam - Volendam, Enkhuizen, Zaanstad of andere plaatsen rondom Bergen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.