Juridisch Bureau Bergen op Zoom

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Bergen op Zoom en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Bergen op Zoom is gevestigd in het uiterste Westelijke deel van Noord-Brabant op de grens met België. Het is een stad waar veel monumenten te vinden zijn die het bekijken waard zijn, waaronder het stadspaleis het Markiezenhof en de onze lieve vrouw van Louderskerk. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bergen op Zoom zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Bergen op Zoom

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Bergen op Zoom en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Bergen op Zoom, Baarle-Nassau, Breda, Gilze en Rijen, Oosterhout,, Roosendaal of andere plaatsen rondom Bergen op Zoom. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.