Juridisch bureau Bernheze

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Bernheze en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Bernheze is een groene gemeente gekenmerkt door veel landschappelijk en stedelijk groen. Met dit doel is de gemeente ook bezig met de ontwikkeling van de Ecologische Verbindingszone Bedafsche Bergen en Heeswijksche bossen. Bernheze beschikt over een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden in het natuurgebied De Maalhorst of de verschillende historische monumenten die het landelijke karakter aan de gemeente geven: boerderijen, kerken en historische buitenplaatsen.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Bernheze zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Bernheze

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Bernheze en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Bernheze, of in Veghel, 's Hertogenbosch, Uden, Boxtel, St. Oedenrode of andere plaatsen rondom Bernheze. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.