Juridisch bureau Boxtel

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Boxtel en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Boxtel is gelegen aan de rivier de Dommel en ligt te midden van de driehoek Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Dit maakte Boxtel al vroeg tot een verkeersknooppunt. Maar het is tevens het groene hart van Brabant. Hier ligt een aaneenschakeling van goed geconserveerde natuurgebieden en agrarisch cultuurlandschap. Het Groene Woud omvat, verbindt en versterkt deze landschapselementen en vormt een brug naar de omringende natuur in Brabant. De partners die samenwerken in Het Groene Woud willen de waarden van dit gebied behouden en versterken.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Boxtel zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Boxtel

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Boxtel en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Boxtel, Tilburg, Oisterwijk, Uden, Udenhout, Veghel of andere plaatsen rondom Boxtel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.