Juridisch bureau Capelle aan den IJssel

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Capelle aan den IJssel en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Capelle aan den IJssel ligt aan de Hollandse IJssel en is een stad die continu in ontwikkeling is. Sinds de jaren '60 kent de gemeente veel nieuwe bebouwing en daarmee ook een grote groei. In de stad bevindt zich tevens het kleinste museum van Nederland, het zogenaamde Dief- en duifhuis. Wanneer men een bezoek brengt aan deze stad bestaat de kans dat men bekende nederlanders tegen het lijf loopt. Zo woont voormalig premier Jan Peter Balkenende samen met zijn vrouw in deze Zuid-Hollandse stad. Daarnaast zijn ook acteur Sascha Visser en oud LPF-politicus Joost Eerdmans er te vinden.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Capelle aan den IJssel zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Capelle aan den IJssel

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Capelle aan den IJssel en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Capelle aan de IJssel, of in Rotterdam, Zevenhuizen, Dordrecht, Lansingerland of andere plaatsen rondom Capelle a/d IJssel. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.