Juridisch Bureau Geervliet

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Geervliet en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Geervliet is een klein historisch stadje gelegen in de gemeente Bernisse. Het plaatsje kent een school en er worden verschillende culturele activiteiten georganiseerd, waaronder kerkelijke activiteiten in de Onze Lieve Vrouwekerk. Voorts bevindt zich er de Bernisse Molen, tegenwoordig in de vorm van een restaurant.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Geervliet zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Geervliet

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Geervliet en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Geervliet, of in Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje of andere plaatsen rondom Geervliet. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u veelal geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons
contactformulier invullen.