Juridisch Bureau Geldermalsen

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Geldermalsen en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor duidelijk juridisch advies en/of ondersteuning.

De centrale ligging van de gemeente Geldermalsen in de West-Betuwe geeft de gemeente een groen karakter. Dwars door de gemeente loopt het riviertje de Linge. Het meest westelijke deel van de gemeente Geldermalsen en daarmee tegelijkertijd een groot deel van het Lingegebied vallen binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Waarvoor het oude watergemaal en de waaiersluizen een icoon zijn. In de gemeente zijn veel kerken en molens te zien, evenals een oud landgoed in Deil.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Geldermalsen zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Geldermalsen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Geldermalsen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Geldermalsen, of in Culemborg, Gorinchem, Tiel, Zaltbommel of andere plaatsen rondom Geldermalsen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.


U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.