Juridisch bureau Geldrop-Mierlo

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Geldrop-Mierlo en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Markant en beeldbepalend gebouw bij uitstek in de gemeente Geldrop-Mierlo is de t.v.-toren van KPN Telecom (voorheen PTT). De toren is in augustus 1957 in gebruik genomen en heeft een hoogte van 105 meter. Een sterke kant van de gemeente Geldrop-Mierlo is het grote aantal evenementen. Het Dommeldal bij de Akert is een deel van het beekdal van de Kleine Dommel, dat sinds 1996 wonderlijk hersteld is en nu een prachtig recreatiegebied is.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Geldrop-Mierlo zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Geldrop-Mierlo

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Geldrop-Mierlo en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Geldrop-Mierlo, of in Eindhoven, Udenhout, Tilburg, Helmond of andere plaatsen rondom Geldrop-Mierlo. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.