Juridisch Bureau Heerhugowaard

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Heerhugowaard en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Heerhugowaard is een stad volop in ontwikkeling. Zo zijn er plannen om tot 2015 nog ruim 6800 woningen bouwen. De stad wordt dan ook gekenmerkt door veel niewbouw waarin het een klein winkelgedeelte maar ook een groot winkelcentrum kent. Het landschap rondom Heerhugowaard is zeer divers en biedt volop recreatiemogelijkheden. Voorts zijn er verschillende monumentale boerderijen en kerken te aanschouwen. Wegens het gebruik van zomerpanelen, windmolens en overige moderne duurzame technnieken, wordt Heerhugowaard als de grootste emissieneutrale woonwijk van Europa gezien (de zogenaamde 'Stad van de Zon').

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Heerhugowaard zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Heerhugowaard

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Heerhugowaard en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Heerhugowaard, of in Alkmaar, Bergen, Obdam, Schagen of andere plaatsen rondom Heerhugowaard. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.