Juridisch bureau Hendrik-Ido-Ambacht

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Hednrik-Ido-Ambacht en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Tussen Dordrecht en Rotterdam is het stadje Hendrik-Ido-Ambacht te vinden. De stad staat bekend om zijn vele reformatorische kerken. Meer recent staat de plaats bekend om het ondergrondse traject van Betuweroute. Voorts kan men in de zomermaanden zich vertoeven in het zwembad de Louwert die voorzien is van een groot buitenbad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hendrik-Ido-Ambacht zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Hendrik-Ido-Ambacht

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Hendrik-Ido-Ambacht, of in Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Rotterdam of andere plaatsen rondom Hendrik-Ido-Ambacht. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.