Juridisch bureau Hilvarenbeek

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Hilvarenbeek en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Hilvarenbeek is omsloten door een krans van groen. Wanneer Hilvarenbeek nadert roept de indrukwekkende toren van de Petruskerk al van verre toe. Baarschot - de kleinste van de zes dorpskernen - staat vooral bekend om de Mariagrot uit 1945. Natuurlijk mag ook het Safaripark en Speelland Beekse Bergen niet onvermeld blijven, met 1.250 wilde dieren en ongekende water- en speelpret. Daarnaast vormt Hilvarenbeek natuurlijk ook een ideale 'uitvalsbasis' voor bezoeken aan bijvoorbeeld Efteling en Autotron, of voor tochten door de Kempen, bijvoorbeeld naar de Abdij van Postel.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Hilvarenbeek

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Hilvarenbeek en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Hilvarenbeek, of in Tilburg, Goirle, Esbeek, Lage Mierde of andere plaatsen rondom Hilvarenbeek. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.