Juridisch Bureau Hilversum

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Hilversum en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Hilversum is de belangrijkste in de landstreek 't Gooi. De stad is natuurlijk bekend om haar mediapark, waar veel landelijke omroepen zijn gevestigd. Er is in de gemeente veel groen en natuur te vinden, verder kent de stad Hilversum vele 19e eeuwse villa's met grote tuinen. Er zijn ook 200 rijksmonumenten te vinden in de stad. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hilversum zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Hilversum

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Hilversum en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Hilversum, of in Naarden, Bussum, Baarn, Huizen of andere plaatsen rondom Hilversum. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.