Juridisch bureau Hoorn

Indien u in Hoorn of omgeving op zoek bent naar een juridisch bureau en u geen recht heeft op een toevoeging (pro deo advocaat) dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Hoorn is de officiele hoofdstad van de regio West-Friesland en ligt direct aan het IJsselmeer. Er zijn in Hoorn verscheidende bezienswaardigheden te vinden, waaronder honderden monumenten en dertien kerken. Hoorn is ook een echte museumstad met meer dan zes musea binnen loop afstand van elkaar.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Hoorn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Hoorn

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Hoorn en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Hoorn, of in Den Helder, Enkhuizen, Wognum, Alkmaar of andere plaatsen rondom Hoorn. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.