Juridisch Bureau Kampen

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Kampen en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Kampen is een plaats en gemeente, gelegen aan de monding van de IJssel in de provincie Overijssel. De stad heeft een rijke cultuurhistorie met vele historische monumenten en bezienswaardigheden. Ook op het gebied van natuur is er genoeg te beleven in Kampen. Er zijn ook diverse musea te vinden, waaronder het stadsmuseum en het Iconenmuseum Kampen en twee molens. De stad is ook goed te bereiken via het water en heeft dan ook meerdere havens waar met de boot kan worden aangemeerd. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Kampen zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Kampen

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Kampen en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Kampen, of in Zwolle, Dronten, Swifterband of andere plaatsen rondom Kampen. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de provincie en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.

U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.