Juridisch bureau Losser

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Losser en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Losser heeft veels bezienswaardigheden, waaronder Steenfabriek De Werklust bijvoorbeeld, de oude Martinustoren in het centrum, het historische Erve Kraesgenberg, Openluchttheater Brilmansdennen, het Kerkebos en het Smokkelmuseum. Er is ook veel natuurschoon te vinden in de gemeente met meerdere natuurgebieden, het landgoed Singraven en een botanische tuin.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Losser zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Losser

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Losser en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Losser, of in Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Gramsbergen of andere plaatsen rondom Losser. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Overijssel en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.