Juridisch Bureau Medemblik

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Medemblik en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Medemblik is na Winkel de oudste stad van West-Friesland. Vanwege zijn ligging aan het Ijsselmeer biedt het volop recreatiemogelijkheden voor op en rondom het water. Voorts zijn er verschillende mooie kerken die te bezichtigen zijn en kan men een bezoek brengen aan verschillende musea, zoals bakkerijkmuseum 'De oude bakkerij' en het 'Nederlands Stoommachinemuseum'.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Medemblik zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtswinkel nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

Juridisch loket Medemblik

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Medemblik en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Medemblik, of in Wognum, Hoogkarspel, Spanbroek, Hoogwoud of andere plaatsen rondom Medemblik. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.