Juridisch bureau Millingen aan de Rijn

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Millingen aan de Rijn en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De toevoeging "aan de Rijn" is feitelijk onjuist. Het water waaraan Millingen ligt heet het Bijlandsch Kanaal. Bij de gemeentegrens van Millingen, wat ook de rijksgrens is, is pas het hele water van de Rijn Nederlands. Het landschap van Millingen aan de Rijn kenmerkt zich door de terpen of pollen die tot doel hadden de vestigingsplaatsen te beschermen tegen het water. Het aantal verenigingen in Millingen is relatief groot, dit komt door het bestaan van een hechte gemeenschap in de loop van de historie en door de splitsing van de schutterij in de 20ste eeuw. Millingen aan de Rijn is begin- en eindpunt van etappes van het lange wandelpad het Pieterpad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Millingen aan de Rijn zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Millingen aan de Rijn

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Millingen aan de Rijn en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Millingen aan de Rijn, of in Pannerden, Doornenburg, Haalderen, Bemmel, of andere plaatsen rondom Millingen aan de Rijn . Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.