juridisch Bureau Moerdijk

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Moerdijk en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Moerdijk is in 2011 een aantal keer in het nieuws geweest vanwege de grote brand in chemisch bedrijf Chemie-Pack. Maar de gemeente Moerdijk kan vooral omschreven worden als een gemeente die omgeven is door water en dan ook veel mogelijkheden bied tot waterrecreatie. De zevenpuntige stervorm van Willemstad is een opvallend gezicht en de andere vestigingstad Klundert en andere forten zijn nog grotendeels intact en laten zien dat de gemeente een rijke cultuurhistorie heeft.Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Moerdijk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Moerdijk

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Moerdijk en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Moerdijk, of in Lage Zwaluwe, Breda, Willemstad of andere plaatsen rondom Moerdijk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.