Juridisch Bureau Muiden

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Muiden en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Deze gemeente loopt door het water over in het Ijmeer en kent haar eigen legende over een zeemermin. Ook staat in Muiden de controversiële kruitfabriek die bekend stond als 'De krijgsman' en van 1972 als 'Muiden Chemie'. In 2001 werd deze fabriek echter definitief gesloten. Bezienswaardigheden zijn onder andere de hervormde kerk die een gotische bouwstijl kendt, het Muiderslot en het eiland Pampus.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Muiden zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Muiden

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Muiden en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Muiden, of in Amsterdam, Weesp, Naarden, Bussum of andere plaatsen rondom Muiden. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u veelal geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.