Juridisch Bureau Nijkerk

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Nijkerk en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De naam Nijkerk stamt af van de Nieuwe kerk, die gebouwd werd nadat de oude kapel in 1221 door een veenbrand was verwoest. De gemeente biedt verschillende recreatie en cultuurhistorische mogelijkheden. Bijvoorbeeld een de vele historische monumenten en oude pakhuizen in het historische centrum van Nijkerk of routes langs het Stoomgemaal Hertog Reijnout en het bezoekerscentrum in de Arkemheense polder. Het landschap leent zich prima voor wandelingen en fietstochten. Tenslotte is er een jachthaven gevestigd voor de waterrecreatie bij Nieuw-Hulckesteijn.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Nijkerk zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Nijkerk

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Nijkerk en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Nijkerk , of in Amersfoort, Putten, Barneveld, Voorthuizen of andere plaatsen rondom Nijkerk. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.