Juridisch Bureau Oirschot

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Oirschot en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Omdat de gemeente Oirschot één van de noordelijkste plaatsen van de Kempen is, wordt zij ook wel de poort der Kempen genoemd. Oirschot is van oudsher een gemeente die sterk agrarisch is ingesteld en ook de meubelindustrie is sinds de 19e eeuw sterk vertegenwoordigd. Een mooi voorbeeld van deze vakmanschap is 'de Grote Stoel', de grootste houten stoel in Europa. Tussen Oirschot en Eindhoven ligt ook een van de grootste Nederlandse legerkazernes, de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne. Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oirschot zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een een rechtsloket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Oirschot

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Oirschot en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Oirschot, of in Best, Son, Eindhoven, Moergestel of andere plaatsen rondom de Oirschot. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Noord-Brabant en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Indien uw inkomen lager is dan kunt u het juridisch loket inschakelen. Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.


U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.