Juridisch bureau Oud-Beijerland

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Oud-Beijerland en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Oud-Beijerland is de grootste plaats van het het eiland Hoekse Waard. De stad is omringd met weilanden net zoals de rest van het eiland. Er is een veerboot om op en af het eiland te komen. Een jaarlijks evenement in de stad zijn de Spuidagen in de haven van de stad.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oud-Beijerland zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch bureau nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridiscj loket Oud-Beijerland

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Oud-Beijerland en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Oud-Beijerland, of in Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Korendijk of andere plaatsen rondom Oud-Beijerland. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.