Juridisch Bureau Oudewater

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Oudewater en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

Oudewater is als kleine stad terug te vinden tussen Gouda en Montfoort. Het staat bekend om zijn vele monumenten die het bezichtigen meer dan waard zijn. Zo is onder meer de binnenstad tot beschermd stadsgezicht verklaard. Oudewater is waarschijnlijk bij velen van ons onbewust bekend: in de stad en omgeving zijn vele buitenopnames voor 'Swiebertje' gemaakt. In de stad is daarom ook een borstbeeld van de bekende zwerver terug te vinden. Ook leuk voor jong en oud is een bezoek aan het museum de Heksenwaag.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Oudewater zal worden, zodat u ook aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Oudewater

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook inOudewateren omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Oudewater, of in Woerden, IJsselstein, Montfoort, Lopik of andere plaatsen rondom Oudewater. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in de Utrecht en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of € 35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u veelal geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.