Juridisch bureau Overbetuwe

Als u problemen heeft op juridisch gebied, kunt u in Overbetuwe en omgeving naast een juridisch loket ook bij ons terecht voor advies en hulp.

De gemeente Overbetuwe kent een rijke bewoningsgeschiedenis met een bewoningscontinuïteit sinds de Steentijd, zo'n 4000 jaar voor Christus. Het zijn in het bijzonder de Romeinse vindplaatsen (waaronder de Romeinse tempels van Elst), de bodemrijke nederzettingen met bijzondere vondsten en de ligging aan de noordgrens van het Romeinse Rijk die kleur geven aan het verleden van de gemeente Overbetuwe. Over het thema Romeinen en Bataven zijn in de afgelopen jaren speciale themaroutes verschenen. Daarnaast wordt iedere eerste maandag van september de traditionele paardenmarkt gehouden in Elst, in 2012 voor de 752ste keer.

Wij hopen dat De Rechtsagent tevens een bekend fenomeen in Overbetuwe zal worden, zodat u aan ons denkt wanneer u een juridisch loket nodig heeft.

Wij hebben in tegenstelling tot het juridisch loket een persoonlijke aanpak, waarbij wij bij u op locatie kunnen komen. Dit geeft de mogelijkheid om eventuele gevoelige en vaak moeilijke onderwerpen in alle rust te bespreken en u hierin te voorzien van juridische of praktische tips.

juridisch loket Overbetuwe

Wij verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst ook in Overbetuwe en omgeving aan huis of bedrijf.

Dus u kunt bij ons terecht wanneer u een juridisch bureau zoekt in Overbetuwe, of in Elst, Zetten, Herveld, Driel of andere plaatsen rondom Overbetuwe. Daarnaast geven wij deskundige juridische hulp voor betaalbare tarieven in alle overige plaatsen in Gelderland en de rest van Nederland. Wij komen immers voor een eerste consult bij u op locatie.

U kunt ons (het beste) benaderen wanneer uw verzamelinkomen hoger is dan € 24.900 bruto per jaar (voor alleenstaanden) of €35.200 bruto per jaar (voor gehuwden, samenwonenden of eenoudergezin met minderjarig kind). Bij geschillen die te maken hebben met een onderneming is de hoogte van het inkomen niet van belang. Voor dit soort zaken krijgt u vaak geen advocaat van onvermogen toegewezen.
U kunt ons bellen voor direct juridisch advies of om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0900 4000 000. Voor vragen kunt u ook ons contactformulier invullen.